Laatste nieuws

TCPM Tukker Cup wederom geannuleerd

Helaas hebben we door de huidige omstandigheden moeten besluiten, om de 4e editie van de TCPM Tukker Cup te moeten annuleren. Dit is jammer genoeg voor de 2e keer op rij en waar iedereen weer zin had in een nieuw en sportief seizoen na de 1e golf, is Corona weer zeer actief in Nederland en is het nog maar de vraag of we ├╝berhaupt in het jaar 2020 weer aan het voetballen komen.

De afgelopen persconferentie maakte duidelijk dat de komende 4 weken niet zou worden gevoetbald en nu deze periode later worden de cijfers er (nog) niet beter op. Zoals al gezegd, het is nog maar de vraag of we dit jaar weer aan het voetballen komen. Met dit in het achterhoofd hebben we als organisatie de opties bekeken. Schuiven we het toernooi door naar 2021, wachten we tot we ├╝berhaupt weer mogen voetballen of annuleren we het toernooi (helaas) wederom. Stel je voor, we mogen na 4 weken weer wat. Niet iedereen zit dan nog op de Tukker Cup te wachten? Alle competitie- en bekerwedstrijden moeten immers worden ingehaald en door de lange zomerstop, merk je nu al dat gemiddeld veel meer spelers last hebben van spierblessures. Dan past een doordeweekse wedstrijd er niet bij. Hetzelfde geldt voor als we het toernooi doorschuiven naar 2021.

Daarom, hoe vervelend het ook is, dit besluit. Laten we eerst maar eens zorgen dat we weer normaal aan het voetballen komen en dan melden we ons met de TCPM Tukker Cup vanzelf wanneer het voetballen weer verantwoord is. 

Blijf gezond en hopelijk tot gauw bij de TCPM Tukker Cup.

 

Sportieve groet,

Thijs Assink

Voorzitter TCPM Tukker Cup

Zoeken