Laatste nieuws

Organisatie TCPM Ingenieurs & Adviseurs Tukker Cup annuleert toernooi 2019-2020

Zoals wij als organisatie vorige maand gecommuniceerd hebben, volgen we de updates omtrent het coronavirus op de voet. Ook afgelopen week na de persconferentie en het daaropvolgend besluit van de KNVB, zijn wij met elkaar in overleg gegaan.

Wij hebben doen besluiten om de TCPM Tukker Cup dit seizoen te annuleren en ons te focussen op de start van het nieuwe seizoen met een nieuwe editie van het toernooi. De reden voor ons besluit is logisch, want er is nog te veel onduidelijkheid en op dit moment komt voetbal simpelweg niet op de 1e plaats. De deelnemers welke nog in het toernooi actief zijn en onze partners, zijn inmiddels ingelicht en hebben begrip voor ons besluit.

We willen graag iedereen via deze weg nogmaals bedanken voor hun deelname, of hun hulp. Met name onze hoofdsponsor TCPM Ingenieurs & Adviseurs , de overige sponsoren, de KNVB, de SHO en WVV ’34. Daarnaast hopen we iedereen volgend seizoen weer terug te zien tijdens de 4e editie van de TCPM Tukker Cup waarin we een nieuwe categorie verwelkomen, namelijk de JO15.

De inschrijving verloopt net zoals altijd via www.tukker-cup.nl

Rest mij niets anders om namens de organisatie, u allen veel gezondheid toe te wensen en let goed op elkaar. Laten we hopen dat we met z’n allen hier zo goed mogelijk uit komen.

Sportieve groet,

Thijs Assink – voorzitter TCPM Tukker Cup

Zoeken