Laatste nieuws

Finale en prijzenpot bekend

Afgelopen dinsdag won vv DETO met 2-6 van de andere halve finalist gvv Eilermark. Hierdoor mag vv DETO zich klaarmaken voor de 2e finale op rij tijdens de TCPM Tukker Cup! Lukt het de ploeg uit Vriezenveen om de Wisselbeker weer mee te nemen, of moeten we deze voor minimaal een jaar stallen bij sc Barbaros in Hengelo?

Aanstaande zaterdag zal de finale van de 2e editie van de TCPM Tukker Cup aanvangen op het sportpark van W.V.V. '34 te Hengevelde en zullen vv DETO en sc Barbaros gaan strijden om de felbegeerde titel: 'De Beste Amateur Voetbalclub van Twente'. Rond 20.00 uur zullen we dan weten wie de TCPM Schaal en Wisselbeker omhoog kan houden. Helaas is door nacompetitie en bekerverplichtingen de damesfinale tussen De Tukkers en FC Berghuizen komen te vervallen en hebben we in onderling overleg besloten, ze beide uit te roepen tot winnaar.

De prijzenpot is inmiddels gevuld en is hier te checken. Na de wedstrijd zullen beide elftallen hun prijzen direct op het veld in ontvangst nemen en zullen ook de dames de prijzen worden overhandigd.

Alle supporters, sponsoren en partners zijn hierbij uiteraard van harte uitgenodigd.

 

Zoeken