Laatste nieuws

Wijzigingen omtrent (halve) finale

Het begin van 2019 staat in het punt van evalueren! Zo overlegt de organisatie van de TCPM Tukker Cup het toernooi met de deelnemers en met diverse partners. Hiermee krijgen wij als organisatie inzicht over hoe het toernooi verloopt, maar ook hoe we deze nog kunnen verbeteren.

Onlangs hebben we een overleg met de gastheer van het toernooi gehad, W.V.V. '34. Hierdoor hebben wij als organisatie de volgende wijzigingen besloten rondom de (halve) finale:

  • De halve finalewedstrijden (Heren én Dames) zullen niet in Hengevelde bij W.V.V. '34 worden gespeeld, maar bij de deelnemer welke als thuisspelende ploeg staat ingedeeld.
  • De tijd van de finale van de Dames is verplaatst van 15.00 uur, naar 18.00 uur. Beide finales (Heren en Dames) zullen dus tegelijk worden gespeeld op het sportpark van W.V.V. '34 te Hengevelde

Verder hebben we van enkele deelnemers in de maand januari ook hun evaluatie (voor editie 3 2019-2020) mogen ontvangen en deze zijn inmiddels besproken. Wij komen hier zo spoedig mogelijk op terug.

Zoeken