Laatste nieuws

TCPM Tukker Cup 2018-2019 vol - 48 deelnemende teams!

De TCPM Tukker Cup 2018-2019 zit vol. Onlangs maakten we al bekend dat we het maximale aantal bij de heren hadden bereikt, nu is dit ook bij de dames het geval! Bon Boys (of Girls) maakt de lijst van 16 compleet, waardoor we aanstaande seizoen met maar liefst 48 deelnemende teams aan de TCPM Tukker Cup gaan beginnen.

Afgelopen week hebben we de heren deelnemers al even besproken, maar waar komen onze dames uit onze regio vandaan.

Gemeente Enschede ook bij de dames hofleverancier

Net zoals bij de heren, levert de gemeente Enschede de meeste teams af. Maar liefst een kwart van de deelnemers, waaronder Avanti Wilskracht, Achilles Enschede, GVV Eilermark en Rigtersbleek. Behalve Rigtersbleek doen de overige teams ook al met de heren mee met het toernooi.

De gemeente Hengelo levert 3 verenigingen af. Juliana '32, HVV Tubantia en Wilhelminaschool. De Hof van Twente & Haaksbergen komen met beide 2 teams. GFC & SVO Twickel (SVO Twickel is een samenwerking tussen de Deldense vereniging Rood Zwart en sv Delden) en Bon Boys & Hoeve Vooruit. GFC, sv Delden en Bon Boys zijn ook te zien in de heren categorie.

De overige 5 verenigingen zijn Excelsior '31 (Rijssen), vv DETO (Twenterand), fc Berghuizen (Oldenzaal), Oranje Nassau (Almelo) en de Tukkers (Tubbergen). Waarvan we Excelsior '31 en vv Deto staan ook bij de heren ingeschreven.

Zoals vermeld zullen we in de loop van augustus de potindeling en informatie over de loting verstrekken en inmiddels zijn de speeldata van zowel de heren en dames bekend gemaakt aan de deelnemers.

Namens de organisatie een fijne vakantie gewenst.

 

Zoeken