Laatste nieuws

Deelnemers TCPM Tukker Cup Heren categorie 2018-2019

Ook dit jaar is de organisatie er in geslaagd om ruim voor het nieuwe seizoen de TCPM Tukker Cup de Heren editie vol te krijgen. 32 teams gaan strijden in deze categorie om de beste van Twente te worden. Ook bij de dames schiet het op. Hier zijn inmiddels 15 van de 16 plaatsen zijn bezet!

9 debutanten

Bij de heren zien we veel bekenden terug die de afgelopen editie ook al mee hebben gedaan. Maar liefst 25 teams hebben zich net als vorig jaar opgegeven om te strijden om de TCPM Tukker Cup en breidt het toernooi zich over de regio uit, met maar liefst 9 debutanten.
AVC Heracles, vv Diepenheim, LSV, Quick ’20, ATC ’65, sv Delden, Barbaros, UDI en sportclub Enschede zullen voor dit jaar voor het eerst meedoen met ons toernooi.

Gemeente Enschede hofleverancier, Hof van Twente volgt

De gemeente Enschede is op dit moment hofleverancier bij de heren editie. Maar liefst 9 teams komen uit of rondom uit deze voetbalstad, namelijk: Avanti Wilskracht, FC Aramea, GVV Eilermark, LSV, Drienerlo, Victoria ’28, Achilles Enschede, UDI en sportclub Enschede.

De gemeente Hof van Twente volgt met 8 (van de 9!) teams. Naast gastheer van de TCPM Tukker Cup WVV ‘ 34 doen ook de volgende verenigingen mee: vv Bentelo, sv Delden, vv Diepenheim, sc Markelo, GFC, vv Twenthe en Hector.

Verder zien we volgend jaar de volgende teams uit de overige gemeentes terug. TVO, ATC ’65 en Barbaros (Hengelo), Excelsior ’31 (Rijssen), De Zweef (Hellendoorn), DOS ’37 en winnaar van de afgelopen editie DETO (Twenterand), HSC ’21 en Bon Boys (Haaksbergen), AVC Heracles (Almelo), sp Overdinkel en KVV Losser (Losser), zvv De Esch en Quick ’20 (Oldenzaal) en SDC ’12 (Dinkelland).

Toernooi breidt zich uit

Door de debutanten zien we dat ons toernooi zich steeds verder uitbreidt in onze regio en dat is voor ons als organisatie fantastisch om te zien. We zullen z.s.m. de potindeling en speeldata van de heren editie proberen bekend te maken.

Zoeken