Laatste nieuws

2e editie wederom met 32 deelnemers en reservelijst

Sinds 2 maanden is de inschrijving geopend voor de 2e editie voor de TCPM Tukker Cup. In deze periode hebben we van maar liefst 26 deelnemers (waarvan 1 gereserveerd) een inschrijving mogen ontvangen. Meerdere deelnemers zaten letterlijk om 7 uur 's avonds startklaar om hun vereniging in te schrijven en dat maakt ons als organisatie alleen maar trots. 

De afgelopen tijd hebben we goed bekeken hoe snel de inschrijvingen verliepen, waardoor wij besloten hebben om wederom een max van 32 deelnemers aan het toernooi te koppelen. 

Is het dan echt Vol = Vol? Nee! We zullen vervolgens naast de normale inschrijvingen een reservelijst openen. Wanneer verenigingen alsnog mee willen doen aan de TCPM Tukker Cup, kunnen ze zich via de normale weg inschrijven voor de reservelijst. Bij voldoende animo op deze lijst, zullen we t.z.t. bekijken of we extra deelnemers gaan toevoegen aan ons toernooi. We zijn dan wel afhankelijk van de hoeveelheid inschrijvingen.

Nogmaals dank voor jullie enthousiasme en is jouw club nog niet ingeschreven? Wacht dan niet te lang en wees zeker van een plek bij de eerste 32!

Zoeken