Laatste nieuws

Met trots presenteren we onze nieuwe hoofdsponsor: TCPM !

Met trots mogen wij vermelden dat TCPM Ingenieurs & Adviseurs zich gaat verbinden aan ons toernooi! De eerste editie van de Tukker Cup is inmiddels een tijdje onderweg en tot nu toe verloopt alles soepel en volgens schema. Kers op de taart is dus het heugelijke feit dat wij een trotse hoofdsponsor hebben gevonden.

Zowel de Tukker Cup en TCPM hebben eenzelfde doelstelling: Dat is groei realiseren. De organisatie van de Tukker Cup kijkt naar de mogelijkheden om het toernooi uit te breiden zodat meer teams mee kunnen doen in verschillende categorieën. TCPM wil groei doormaken in de regio Twente op industrieel gebied. Zowel TCPM als de Tukker Cup verwacht dat de samenwerking substantieel bij zal dragen aan de naamsbekendheid. Vanaf heden draagt ons toernooi dus de naam:

de TCPM Tukker Cup

Wij hebben als organisatie van de TCPM Tukker Cup de doelstelling om het grootste amateur voetbaltoernooi van Twente te organiseren en verenigingen en bedrijven met elkaar te verbinden. Daarnaast heeft het goede doel een hoge prioriteit binnen ons toernooi. Tijdens de eerste editie steunen wij KWF Kankerbestrijding.

TCPM is een één van Nederlands grootste industriële ingenieurs- en adviesbureau. TCPM bestaat bijna 30 jaar. Willy van Dalen (adviseur bij TCPM): "Wij houden bij onze klanten graag zaken in beweging." TCPM heeft inmiddels, vanuit 5 kantoren in Nederland, meer dan 200 medewerkers in vaste dienst. Onze expertises zijn: Engineering (in-house / on-site), Industriële veiligheid en Projectmanagement. TCPM werkt in opdracht van haar klanten aan industriële projecten. Dit gebeurd o.a. vanuit ons kantoor in Hengelo (in-house) of op locatie (on-site) bij de klant. Wij leveren kennis en capaciteit bij heel veel bedrijven in Twente, vertelt Huub Wispels. Huub is werkzaam bij TCPM vanuit het regiokantoor in Hengelo. Samen met Willy van Dalen is hij het aanspreekpunt voor industrieel Twente. "Twenste multinationals" als Siemens, Urenco, Eaton en Thales behoren tot de vaste klanten van TCPM. Maar veruit het grootste deel van de omzet wordt gerealiseerd bij MKB-bedrijven in de regio. Daarnaast zijn we in Hengelo ook bezig met eigen productontwikkeling.

Commercieel directeur Mark Tuinte vertelt enthousiast over de samenwerking met de Tukker-cup. Wij hebben heel bewust gekozen voor de TCPM Tukker-cup. Niet alleen omdat de naam TCPM Tukker-cup lekker bekt. Een zeer gedegen toernooi organisatie met een breed netwerk heeft in haar eerste jaar direct een goedlopend toernooi georganiseerd voor maar liefst 32 clubs uit heel Twente. Clubs in de regio zijn erg enthousiast. De TCPM Tukker-cup wil doorgroeien naar nog meer teams.

TCPM wil ook groeien
Ons kantoor in Hengelo wordt de komende weken grondig verbouwt. Naast een upgrade van onze engineeringafdeling wordt er een multifunctioneel werkcafé gecreëerd. Een fantastische werkplek voor inmiddels ca 30 medewerkers. Naast dat we als organisatie graag vanuit de MVO-gedachte ons steentje bijdragen aan dit fantastische toernooi hebben we natuurlijk ook een zakelijk belang. We verwachten dat deze samenwerking substantieel zal bijdragen aan de naamsbekendheid van ons bedrijf onder onze doelgroep in de regio Twente. Dit zal uiteindelijk moeten bijdragen aan het realiseren van onze groeiambities. Huub Wispels: "We zoeken in heel Nederland ca 35 nieuwe collega's. Ook in Hengelo zijn meerdere vacatures".

Zoeken