Laatste nieuws

TCPM Tukker Cup wederom geannuleerd

Helaas hebben we door de huidige omstandigheden moeten besluiten, om de 4e editie van de TCPM Tukker Cup te moeten annuleren. Dit is jammer genoeg voor de 2e keer op rij en waar iedereen weer zin had in een nieuw en sportief seizoen na de 1e golf, is Corona weer zeer actief in Nederland en is het nog maar de vraag of we überhaupt in het jaar 2020 weer aan het voetballen komen.

De afgelopen persconferentie maakte duidelijk dat de komende 4 weken niet zou worden gevoetbald en nu deze periode later worden de cijfers er (nog) niet beter op. Zoals al gezegd, het is nog maar de vraag of we dit jaar weer aan het voetballen komen. Met dit in het achterhoofd hebben we als organisatie de opties bekeken. Schuiven we het toernooi door naar 2021, wachten we tot we überhaupt weer mogen voetballen of annuleren we het toernooi (helaas) wederom. Stel je voor, we mogen na 4 weken weer wat. Niet iedereen zit dan nog op de Tukker Cup te wachten? Alle competitie- en bekerwedstrijden moeten immers worden ingehaald en door de lange zomerstop, merk je nu al dat gemiddeld veel meer spelers last hebben van spierblessures. Dan past een doordeweekse wedstrijd er niet bij. Hetzelfde geldt voor als we het toernooi doorschuiven naar 2021.

Daarom, hoe vervelend het ook is, dit besluit. Laten we eerst maar eens zorgen dat we weer normaal aan het voetballen komen en dan melden we ons met de TCPM Tukker Cup vanzelf wanneer het voetballen weer verantwoord is. 

Blijf gezond en hopelijk tot gauw bij de TCPM Tukker Cup.

 

Sportieve groet,

Thijs Assink

Voorzitter TCPM Tukker Cup

TCPM Tukker Cup dit seizoen met 61 (!) deelnemers

Dit seizoen start de TCPM Tukker Cup met maar liefst 61 deelnemers. Als organisatie zijn we zeer tevreden met het aantal inschrijvingen en zijn we zeer content met dat de nieuwe categorie JO15 direct Vol zit. Deze week zal de organisatie i.v.m. de Corona situatie de loting intern houden en de indeling zal eind deze week bekend worden gemaakt via de site en de app van de KNVB.

Inschrijving TCPM Tukker Cup 2020-2021 sluit 14 augustus

Om ons zo goed mogelijk voor te bereiden op het nieuwe seizoen, sluiten we de inschrijving voor de TCPM Tukker Cup 2020 - 2021 op 14 augustus aanstaande! Bij de JO15 en de Dames categorieën zijn nog enkele plaatsen vrij, de Heren categorie zit zo goed als vol! 

Heb je vragen over het toernooi en/of wil je meedoen? Check dan snel onze site en schrijf je in!

Uitspraak gestaakte wedstrijd GFC - Bon Boys

Afgelopen week kwamen we met ons toernooi helaas negatief in het nieuws. Op het sportpark van GFC Goor is door een speler van GFC de scheidsrechter op een onjuiste manier behandeld, waardoor hij een keus heeft gemaakt om de wedstrijd GFC – Bon Boys te moeten staken. Een keus welke wij respecteren.

Laten we vooropstellen dat wij, de organisatie van de TCPM Tukker Cup, geen enkele manier van misdragingen, beledigen en/of het bedreigen van onze scheidsrechters goedkeuren. Deze mensen staan net zoals de voetballers voor hun plezier op het veld en samen moeten we er wat moois van maken.

Zoeken