Jong H.S.C. '21 start in Tukker Cup met winst

Wedstrijdverslag H.S.C. '21 (O23) - vv Bentelo door H.S.C. '21

Het Onder23-team, ook wel Jong HSC'21, dat namens de club deelneemt aan de eerste editie van de Tukker Cup, is goed begonnen aan dat toernooi. Vierdeklasser Bentelo werd op het Scholtenhagen met 4-0 verslagen.

De vier doelpunten werden keurig over de twee helften verdeeld. Opmerkelijk was het feit dat drie van de vier treffers werden gemaakt door spelers die bij de tegenstander hun voetbalcarriere startten: Brent Schutte scoorde tweemaal, Robin Katier (O19) één keer. De vierde treffer werd gemaakt door Vincent Terleth, eveneens een speler van O19-1.

De Tukker Cup gaat verder op 14 november met een uitwedstrijd tegen Rigtersbleek O21.

Opstelling Jong HSC'21: Lankheet, Moldur, Hartgerink, Schrijver, VAn Dijk, Somhorst, Martijn Veldhuis, Schutte, Spanjaard, Katier, Fawzi. Wissels: Tenhagen, Van Beek, Terleth, Adam Ahmed Salah.