Dinsdagavond stond de tweede wedstrijd voor de De Tukker Cup op het programma en was VV DETO Twenterand de tegenstander. DETO had afgelopen zaterdag de eerste periode behaalt in de zaterdag 1e klasse waardoor enkele basisspelers rust kregen.

Verslag Bon Boys - Drienerlo door Bon Boys

Na de overwinning op Buurse won Bon Boys dinsdagavond ook de tweede groepswedstrijd. Op De Greune werden de Enschedese studenten van Drienerlo met 2-0 verslagen. Tot tevredenheid leidde dat niet.

Wedstrijdverslag Sportlust Glanerbrug - SDC '12 door SDC '12.

Nadat SDC ‘12 1 in de eerste wedstrijd met ruime cijfers het Beckumse TVO had verslagen, waren de Denekampers in de tweede poulewedstrijd ook duidelijk te sterk voor de zondagtak van Sportlust Glanerbrug.

Wedstrijdverslag Rigtersbleek (O21) - HSC '21 (O23) door Rigtersbleek

Het tweede duel van de Tukker Cup stond op 14 november op het programma. Het O21 team, onder leiding van trainer Joost du Gardijn, nam het op eigen veld op tegen HSC ’21 O23. De wedstrijd eindigde in een 1-4 overwinning voor de club uit Haaksbergen. Lees hier het wedstrijdverslag van de trainer.