Nieuws

Voorbeschouwing speelronde 2

De eerste speelronde zit er op. Alle deelnemers, m.u.v. GVV Eilermark - Sportlust Glanerbrug, hebben hun allereerste wedstrijd van de Tukker Cup achter de rug, waarin het netje vaak is gevonden. In deze 15 wedstrijden is maar liefst 85 (!) keer is gescoord. Sommige verenigingen hebben dus een mooie start gemaakt om te 'overwinteren' en anderen moeten nog aan de bak, maar het kan nog alle kanten op. Volgende week dinsdag 14 november staat de 2e speelronde gepland.

Poule A

Zoals gezegd moeten GVV Eilermark en Sportlust Glanerbrug hun eerste wedstrijd nog spelen. Deze wordt gespeeld op 24 november a.s. om 20.00 uur. Dus de 2e speelronde wordt de 1e wedstrijd van Sportlust Glanerbrug die direct mogen openen tegen SDC '12 die de Tukker Cup overtuigend begon met een 7-0 overwinning op TVO die dinsdag het toernooi vervolgen tegen GVV Eilermark.

Poule B

Victoria '28 wil graag overwinteren, maar heeft dan wel 3 punten nodig tegen het sterk spelende GFC die de eerste ronde begon met een 6-1 overwinning. Ook Avanti Wilskracht heeft 3 punten nodig om in 2018 ook nog uit te komen in de Tukker Cup. De ploeg uit Glanerbrug krijgt SC Markelo op bezoek die de eerste wedstrijd sterk opende door Victoria '28 op een gelijkspel te houden.

Poule C

Een beloften onderonsje tussen Rigtersbleek (O21) en HSC '21 (O23) in Enschede. HSC '21 opende met een overwinning op Bentelo, terwijl Rigtersbleek de eerste wedstrijd verloor. vv Bentelo ontvangt Saasveldia die de eerste wedstrijd won van Rigtersbleek. Het kan nog alle kanten op in deze poule.

Poule D

De Zweef ontvangt deze ronde vv Twente (let op: verplaatst naar 21-11-2017). Een spannende poule aangezien beide elftallen hun eerste wedstrijd wonnen. In diezelfde poule moeten de beloften van Excelsior '31 (O21) en Hector zorgen dat de schade niet te groot wordt. Een overwinning is nodig om te zorgen dat de bovenste 2 plaatsen in zicht blijven.

Poule E

CVV Achilles kan zich thuis herstellen van hun eerste nederlaag. ZVV De Esch zal een zware horde worden, maar een overwinning is nodig om na de kerst ook nog in de Tukker Cup te voetballen. Hetzelfde geldt voor sv Enter die thuis KVV Losser zal ontvangen.

Poule F

Bon Boys gaat op jacht naar de 2e overwinning in de poule. De Haaksbergenaren ontvangen de studenten van Drienerlo die een grote nederlaag maar wat al te graag wil wegpoetsen in Haaksbergen. Deto ontvangt vv Buurse maar wordt wel een week later op 21 november a.s. gespeeld.

Poule G

vv Haaksbergen mag thuis proberen Vogido punten af te snoepen. Beide elftallen hebben hun eerste wedstrijd verloren dus punten zijn er nodig om de laatste poule wedstrijd nog ergens voor te kunnen spelen. De andere wedstrijd tussen FC Aramea en DOS '37 zal gaan om de koppositie in de poule en uiteraard een grote stap richting de knock-out fase.

Poule H

In de laatste poule van de Tukker Cup staan Juventa '12 en WVV '34 tegenover elkaar. Beide verenigingen wonnen hun eerste duel dus ook dit zal interessant worden. Achilles '12 zal thuis proberen om in de achtervolging te gaan, maar hier zal Sc Overdinkel een stokje voor proberen willen te steken.

Check hier het complete programma en de standen. Deelnemers, heel veel succes gewenst.

 

 

Zoeken